SCHAGEN - Schagen United heeft ook na drie wedstrijden een honderd procent score. De ploeg van trainer Martijn Gootjes behaalde zondag een ruime overwinning op hekkensluiter DWOW.

Het nog puntloze DWOW begon wel verrassend aan het duel op Groenoord toen Martijn van Oers de score opende na een vrije trap van Danny Visser. Lang duurde de voorsprong echter niet aangezien Sjors Kaandorp drie minuten later de gelijkmaker al liet aantekenen. Schagen United drong hierna DWOW steeds verder terug en nog voor de rust kwam men op voorsprong door routinier Robbert-Jan Klein.

Na de rust was het verzet van de gasten helemaal gebroken toen Boyd Filemieg de marge op twee bracht en het slotakkoord was uiteindelijk ook weer voor Klein die de eindstand op 4-1 bepaalde.

Voor Schagen United staat komende zondag de derby bij promovendus Dirkshorn op het programma. DWOW ontvangt dezelfde dag koploper ZAP.